Ovo je zapravo tek početak ostvarivanja ideje o stvaranju mogućnosti da se na internet sajtu izvrši postavka umetnickih dela kako nepoznatih entuzijasta i ljubitelja slikarstva, koji se slikarstvom bave iz hobija, tako i već afirmisanih i školovanih slikara. Postavkom vaših slika u Virtuelnoj galeriji, vaše slike će biti dostupne većem broju ljubitelja umetnosti, njihovom pogledu, kritici i konačno otvara vam se mogućnost da se za vaše slike zainteresuju i potencijalni kupci, kako u zemlji tako i u inostranstvu.
Popunite ovaj formular a potom pritisnite dugme za slanje. Odgovoricemo u najkracem vremenskom roku.

Ime

E-mailt adress

Unesite vaš problem/savet

Pocetna stranica
Slikari - kompletna ponuda
O nama
Kontakt
Lokacija galerije

Galerija Luj je tek početak ostvarivanja ideje o stvaranju mogućnosti da se na internet sajtu izvrši postavka umetničkih dela poznatih i manje poznatih entuzijasta i ljubitelja slikarstva, koji se slikarstvom bave iz hobija, ili su već afirmisani slikari.

Postavkom vaših slika u Virtuelnoj galeriji, vaše slike će biti dostupne većem broju ljubitelja umetnosti, njihovom pogledu, kritici i konačno otvara vam se mogućnost da se za vaše slike zainteresuju i potencijalni kupci.

Osnovana je sa ciljem da ponudi i omogući svojim posetiocima laku i jednostavnu kupovinu orginalnih umetničkih dela slikara i umetnika Srbije.